Beza VIVIX dengan produk awet muda yang lainVivix tidak mengandungi bahan kimia, hanya mengandungi campuran pati anggur muscadine, pati polyganum, pati elderberry dan pati lobak ungu. 

Vivix bukannya ubat yang perlu sukatan tertentu tetapi ia adalah supplemen (makanan tambahan), yang mana boleh amik secara minimum atau pun maksimum. Untuk kesihatan umum, sesuai amik sesudu teh (seelok-eloknya menggunakan sudu plastik) setiap hari sebelum tidur atau selepas bangun tidur dalam keadaan perut kosong. 


Vivix bukan produk "makmal belakang rumah", vivix siap ada research, landmark study, ada jurnal, ada third party yang uji produk ni. Vivix ni, amik masa bertahun-tahun dikaji dan diuji. 

Saintis Dr. Elizabeth Blackburn yang telah dianugerahkan Nobel Prize in Medicine ni la yang mencipta vivix, sebab dia antara orang pertama yang mengkaji pasal DNA nim.


Vivix bukan sejenis krim, vivix adalah cecair yang pekat yang berwarna merah, namun apabila terdedah kepada udara, ia bertukar kepada warna ungu. 

Rasanya seperti manis masam ribena, tak de rasa pahit, dan yang istimewanya vivix ni, walaupun diletakkan di dalam freezer, ianya takkan membeku. 

Vivix memang sedap diminum begitu saja atau pun dicampur dengan mana-mana minuman kecuali minuman berkafein seperti kopi, teh dan milo. 


Minum vivix, badan akan rasa bertenaga, mata terang dan tak silau (malam-malam memang boleh drive tanpa rasa silau lampu). 

Vivix buat kita berasa "muda" dan nampak muda. Uban tiada, kedut-kedut halus hampir tidak kelihatan sekiranya minum secara konsisten selama dua atau tiga minggu (bergantung pada tahap kesihatan masing-masing).


Bestnya vivix, walaupun harga pada awalnya terasa mahal, RM475 (harga runcit) namun apabila sudah memiliki dan merasai kehebatan vivix, memang rasa ianya berbaloi-baloi dengan apa yang vivix bagi. 

Ibarat kata, berbaloi-baloi pakai BMW, memang mahal, tetapi dengan banyaknya istimewa dari segi penjimatan minyak, selain rasa bergaya dan rasa "best" begitula dengan vivix. 


Bagi pendapat Mawar Melati, kalu tak de vivix dalam peti ais, walahai, rasa rugi sesangat. Setiap hari berjuta-juta sel dalam badan kita ni, "mati dibunuh" atau "terbunuh" disebabkan radikal bebas sama ada dari segi pemakanan dan persekitaran kita. 

Dan setiap detik, terasa diri tiada perlindungan dan tiada pembaikan dan pemulihan yang berlaku pada sel dalam badan ni. 


Lainlah kalu minum vivix, memang akan terasa perbezaannya. Memang betul la, vivix ni memang best. Tak percaya?


Rugi kalu tak cuba, tak kenal maka takkan datang nya cinta. Cuba order satu dulu.. atau dua untuk permulaan.  Rugi tak cuba. 


Hubungi Mawar Melati untuk pertanyaan lanjut, ye. 

Salam sayang, 
Mawar Melati - SID 1183675

Hak Milik Mawar Melati 2015. Powered by Blogger.