Susah ke Nak Dapatkan Berat Badan yang Ideal?

Ini adalah antara koleksi gambar berkenaan vitamin Lecithin untuk menurunkan berat badan secara semulajadi. 


Risau dengan masalah kegemukan. Risau nak makan sedap-sedap.

Sekarang sudah tak perlu nak risau, makan je apa yang melintas lalu, tapi yang penting ada cara untuk membuang lemak yang tak baik ni dari badan kita dengan segera.

Dengan adanya lecithin ni, yang asasnya adalah minyak soya yang bermanfaat untuk mencairkan lemak dan membawa keluar lemak ni dari diserap.

Nak lagi cepat lemak tu dibuang dari badan, gabungkan dengan Herb Lax. Perghhh..memang lagi lagi berkesan.

3 biji selepas setiap kali makan. Insha allah..berat badan maintain cun je walaupun berkali kali makan makanan berkalori tinggi.



Ubah gaya pemakanan kita. Kawal dan jaga. Menjaga kesihatan itukan satu jihad. 



Amalan mengambil 12 kapsul lecithin dan 3 omega guard sehari sebenarnya mampu membantu badan kembali sihat dan memperolehi berat badan yang ideal.




Demensia? 


Demensia tu adalah simptom bagi penyakit nyanyuk. Ramai di kalangan kita yang ada simptom ni. 


Demensia ini berkait rapat dengan memory loss. Pernah tak, kadang-kadang kita sukar untuk membuat keputusan disebabkan kita sukar untuk menyelesaikan masalah tersebut.


Kadang-kadang kita terlupa apa perkataan yang nak kita sebut. Sedangkan kita sering jugak ulang-ulang perkataan tersebut sebelum ini. Kadang-kadang tu kita cepat lupa nama orang, nama tempat dan sebagainya. 


Sedentary lifestyle tu apa plaks? Itu adalah gaya hidup orang zaman sekarang. Gaya hidup yang memang banyak aktiviti duduk seperti menonton tv, mengadap komputer ataupun gajet seperti smartphone


Ini menyebabkan lemak banyak terkumpul makan berlakulah gangguan pada neurotransmitter yang mana ia adalah medium untuk menghubungkan otak dengan saraf.

Jadinya, amalkan pengambilan 3 kapsul lecithin selepas makan sekurang-kurangnya dapat membantu melancarkan proses penyampaian mesej antara otak dan saraf.



















Popular posts from this blog

Betong, Yala, Thailand - 6hb Disember 2014

Sticky

Review NUTRIWHITE (Cleanser, Toner + Pelembap)